Adidas løbesko tilbud

Løbesko tilbud – vi finder de bedste tilbud på Adidas løbesko tilbud til dig. Altid de bedste priser og højeste kvalitet.

Adidas løbesko tilbud

Når det kommer til din personlige træning vil Adidas løbesko sikre, at du hele tiden er på toppen af dit løb med deres prisvindende modeller; en sko såsom Adidas Energy Boost og Adidas Adipure Gazelle er to af deres stjerner – designet ud fra devisen, at skoene skal levere en optimal blanding af stil og ydeevne.

Adidas udvikler konstant nye teknologier så ydeevnen optimeres for hver ny model. Dog opnår alle skoene ikke samme opmærksomhed og lovprisning, men det betyder ikke, at de ikke gode. Dette har vi også taget højde for, så her hos Loebesko-tilbud.dk vil nogle du kunne finde Adidas løbesko du måske ikke lige finder nede i den lokale sportsforretning. Så uanset om du har en neutral, pronation eller supination løbestil, så er der helt sikker et Adidas løbesko tilbud til dig. Nedenunder kan du læse mere om adidas løbesko tilbud og skoenes kvaliteter.

Adidas løbesko tilbud: liste af teknologier

Alle mærker inden for løbesko tilbyder forskellige teknologier for at kunne være med på markedet. Her er nogle af de mest nævneværdige teknologier du finder inden for Adidas løbesko:

Skoens overdel:

  • ClimaChill -Adidas Climachill stof sørger både for en kølende effekt og åndbarhed. Det har mikrofibre som lader fugten bevæge sig igennem fibrene og ud på ydersiden. Det sørger for at skoen er fugt –og lugtfri.
  • ClimaLite – ClimaLite er designet til at lede sved og fugt væk fra fra foden. Dette innovative materiale er bomuldsstof på ydersiden og syntet på indersiden. I varme omgivelser holder ClimaLite foden kølig og tør. Denne teknologi bliver brugt i nogle løbesko, træningssko og andet sportsudstyr.
  • ClimaCool – ClimaCool er endnu et fugtafledende material udviklet af Adidas. Det er åndbart og ideelt til varme tilstande. Først udviklet til polo shirts.
  • Climawarm – Climawarm er lavet af vævet syntetiske fibre some er letvægt og åndbart.Det er designet til at holde foden varm om vinteren Med denne teknologi er der ingen undskyldning for ikke at løbe om vinteren, da dine fødderne vil være dejligt varme. Ved ekstrem kulde har Adidas også udviklet Climawarm+.
  • ClimaProof – Giver en all-round beskyttelse året rundt. Det er designet til at regulere kropstemperaturen og give beskyttelse mod regn, vind, sne og stor. Derudover har det gode åndbare og fugtafledende egenskaber. Du finder ClimaProof i mange af Adidas løbeskoene, jakker, rygsække og støvler.

Skoens underdel:

  • BOOST – BOOST er en af de mest velkendte teknologier og bruges ofte I Adidas løbeskoene. Det er lavet af hundredvis af TPU energikapsler. Dette giver et effektivt stødabsorberende materiale samtidig med at komforten er i top.
  • AdiPRENE/AdiPRENE+ – AdiPRENE sikrer stødabsorption til hæl og forfod.
  • Ethyl Vinyl Acetate (EVA) – Dette skum er letvægt og giver god stødabsorberende effect-. Det tager stødet når du lander og giver et lille boost når du sætter af. Det er desuden billigere end de andre midtersålsteknologier.

Adidas løbesko vs. andre mærker

Teknologier

Adidas kommer aldrig sidst når det kommer til teknologi. Faktisk er deres innovationer det som har sikret dem hæder og priser i gennem tiden. Ældre teknologi bliver hele tiden shinet op og inkorporeret i deres nye modeller.

Popularitet

De bedste Adidas løbesko har vundet en masse priser i årenes løb. Deres tilstedeværelse i industrien skyldes, at de har været dedikeret ift. at udvikle og forbedre deres løbesko. Dette går heller ikke forbrugerne forbi, og mange vælger at forblive loyale på grund af deres konstante udvikling.

Priser

Deres sko betragtes af mange som værende nogle af de mest prisvenlige sportssko på markedet. Deres serier skuffer absolut ikke blandt løbeentusiater – lige fra joggeren til den dedikerede marathonløber. Du finder sko i alle prisklasser og kvaliteten er tilstede hele vejen.

Ofte stillede spørgsmål vedr. Adidas løbesko

Kan jeg bruge mine Adidas løbesko på arbejdet og dagligt brug?

Bortset fra det sporty design, så er skoene også rigtig gode til dagligt brug. Flere af Adidas løbeskoene, bortset fra trailskoene, er ikke store og ”grove” i det og er derfor ideelle til hverdagsbrug. Nogle løbere bruger også deres løbesko til dagligt, enten på arbejdet eller i træningscentret. Det er fint at bruge dine løbesko på jobbet, bare du sørger for at de åndbare og komfortable. Pasformen skal være tæt.

Er Adidas løbesko dyre?

Nej. De fleste Adidas sko er Ganske prisvenlige. Der er selvfølgelig enkelte undtagelser, men der for du så også ekstraordinær kvalitet for pengene. Og disse modeller er designet til dem som er villige til at ofre penge på dyrere modeller. Hvis du ikke vil ofre alt for meget for et par gode løbesko, er der stadig et væld af valgmuligheder som er yderst holdbare og med lang levetid.

Indikatorer og ydeevne

Prissedlen på et par sko er ikke en indikator for dens ydeevne, har et studie vist. Derfor bør du vælge den rette sko som imødekommer dine behov. For at se nogle af de gode tilbud på Adidas løbesko, så tjek vores tilbudsoversigt ud. Du kan også gå ned til din lokale sportsforretning og se hvad der er på tilbud.

Er Adidas løbesko bedre end Nike løbesko?

Adidas og Nike er to af de rigtig store navne inden for skoindustrien. De producerer begge løbesko til dagligt brug og til løbetræning. Vi kan ikke generalisere og sige, at Adidas er bedre end Nike. Hver løber har sine specifikke behov og præferencer. At finde den rette sko er grundessensen i det at beslutte om én sko er bedre end en anden. Adidas løbesko har en masse funktioner, men det har Nike også. Der er en række faktorer du bør overveje: løbemekanismerne, ydeevne, levetid og pris.

Er Adidas løbesko størrelser tilpasset de forskellige målemetoder?

Ja, det er de. Når du køber et par sko kan du gå ud fra din skostørrelse. Men som med alt andet, kan du risikere at modtage en sko der ikke passer. Men det er dejligt nemt at returnere hos de forskellige forhandlere.

Kan jeg købe et par Adidas løbesko med enten smal eller bred pasform?

Ja, det kan du. Adidas løbesko er typisk tilgængelige i standard medium bredde til både mænd og kvinder. Dog er der enkelte sko det er muligt at købe med smal eller bred pasform. Gå eventuelt ind på Adidas hjemmeside og se udvalget. For at finde den rette pasform råder vi dig til at prøve skoen i en fysisk sportsforretning. Vælger du at købe løbesko online spå læs gerne nogle anmeldelser om skoene. Og husk, at sko gerne skal have lov at forme sig efter dine fødder. Dette kan tage lidt tid.

Hvad er de bedste sko fra Adidas?

De bedste sko er egentlig op til den enkelte, men vi kan se på salget og måske udlede noget der. Adidas Ultra Boost er en af de mest populære sko fra Adidas. Derudover er storsælgerne Adidas Ultra Boost ATR, Adidas Boost Uncaged, Adidas Pure Boost Clima og Adidas Tracerocker.

Kan jeg bruge mine Adidas trail løbesko til landevejsløb og asfalt?

Ja, det kan du sagtens. Nogle løbere foretrækker trail sko fordi er slidstærke og kan bruges som en all-round løbesko. Hvis du overvejer at bruge dine trail sko, så husk på, at disse sko er tungere end den normale letvægts løbesko til asfalt. Nogle af Adidas løbeskoene er tungere men stadig komfortable og med god ydeevne. Trail sko har også en beskyttende effekt i forhold til vand, fugt og mudder.

Skriv et svar