Asics løbesko tilbud

Asics løbesko til de bedste priser og bedste kvalitet – vi finder masser af landets bedste tilbud på Asics løbesko.

Asics løbesko tilbud

Asics løbesko er en de mest populære mærker inden for løb og træning. Asics udvikler og forbedrer løbende deres sortiment, så løbeskoene opfylder den perfekte balance mellem teknologi og design og passer til enhver hver løbers behov. Asics har det rigtige rigtige fodtøj, hvad enten det drejer sig om maraton eller trail løb. Arbejdet der er gået ind i deres sko, vil give dig komfort og stabilitet i dine løb.

Oftest stillede spørgsmål om Asics løbesko.

Laver Asics de bedste løbesko?

For mange, særligt atleter og løbeentusiaster, har Asics løbesko altid været betragtet som som et mærke med en innovativ tilgang til deres produkter og udvikling. Løbeskoene fra Asics er stadig betragtet som funktionelle højkvalitetssko.

Men at sige at Asics laver de bedste løbesko vil være et subjektivt udsagn, som alle nok ikke være enige i. Derfor vil det være mere korretkt at sige, at Asics opfylder alle kriterierne der skal til for at rangere blandt de bedste løbesko på markedet. For eksempel er den unikke Gel som Asics har udviklet virkelig noget der tiltaler løbere over hele verden. Det primære fokus hos Asics er nemlig den støddæmpende effekt. Dette gør dem til et ideelt valg til løbere der rammer hårdt ned med hælen, har subpronations løbestil eller en høj svang.

Hvilke Asics løbesko er de bedste?

Endnu engang er dette op til den enkelte. Men for eksempel vil en løber med overpronation ikke betrage en neutral løbesko som den bedste, og en trail løber vil ikke bryde som en Asics landevejssko. Derfor kan vi ikke klassificere en Asics sko som den bedste. Men vi kan dog kategorisere dem på en anden måde:

Asics Gel Nimbus – Asics mest støddæmpende sko.

Asics Gel Kayano – Asics sko som giver mest støtte og stabilitet.

Asics Noosa series – Asics mest egnede sko til triatleter.

Kan Asics løbesko anbefales til nybegyndere?

Asics hjemmeside har en masse guidelines til dem som lige er begyndt at løbe. Disse guides kan hjælpe til at vælge sko som er egnede til nybegyndere. Her er nogle spørgsmål du bør stille dig selv når du skal udvælge nogle sko som er egnede til dig.

  • Hvor langt vil du løbe? Hvis du er opsat på at kunne løbe et marathon, så bør du se på løbesko der hare en god støddæmpende effekt og støtte. Se blandt andet Asics Gel Cumulus.
  • Hvilket underlag kommer du primært til at løbe på? Hvis du løbe i kuperet terræn som skov og lignende, så er det vigtigt, at du har stabilitet og et godt greb i underlaget uanset vejret. Et godt eksempel vil være Asics Gel Sonoma 3 som er ideel sko som giver løberen mere kontrol når der løbes i ujævnt terræn.
  • Pronation? Hvis du har tilbøjelighed til pronation, vil det være bedst at investere i en Asics løbesko der designet til at give den rette støtte rettet med pronation. I dette tilfælde vil vi anbefale Gel Kayano 25 og Dynamics.
  • Fodform. Har du smalle eller brede fødder så er det vigtigt, at du finder løbesko der passer helt perfekt, især hvis du er nybegynder som har behov for al den støtte og komfort en løbesko kan give. Heldigvis er der taget hensyn til dette og de fleste populære modeller kommer i forskellige breddeprofiler. Se blandt andet Gel Sonoma 3 og Gel Exite 4. Se alle de gode Asics løbesko tilbud ovenover. Altid de nyeste og bedste tilbud på Asics løbesko.

Hvilke Asics løbesko er gode ved plantar fasciitis/hælspore?

Hælspore er en tilstand som medfører moderate til svære smerter i hælen. Det opstår ved belastning af bindevævspladen i fodsålen som hæfter til hælens knogle. Kontinuerlig belastning fører til hævelse og irritation.

For at afhjælpe hælspore kan du bruge et par støttende løbesko. Vi anbefaler Asics Gel Nimbus 20. Skoens design inkluderer Heel Clutching System – en teknologi der giver den rette støtte og lindrer smerter i området omkring hælen.

Køb Asics løbesko online

Løbesko kan have en stor indflydelse på, hvor behagelig du føler dig mens du løber, uanset om du jogger rundt i kvarteret, stier der løber gennem en skov eller konkurrerer i et maraton. Det rigtige par kan også hjælpe dig med at undgå ulykker og skader, mens det forkerte par faktisk kan øge sandsynligheden for at blive skadet. Som følge heraf er køb af det rigtige par løbesko en vigtig beslutning, især for dedikerede løbere.

Skriv et svar