New balance løbesko tilbud

New Balance er kvalitet og innovation – Nu har du muligheden for at finde de bedste New Balance løbesko tilbud. Se det store udvalg herunder.

FEED

New Balance løbesko – kvalitet til gode priser

Den amerikanske løbesko-producent fra Boston, New Balance, fornyr sig hele tiden, og der er flere teknologier at komme efter i selskabets sortiment af løbesko. Som andre løbesko-fabrikanter har New Balance holdt sig aktuel ved at konstruere sit eget innovative produkt Fresh Foam – der bruges i mange af deres mest solgte løbesko. Dette lette, ultra-bouncy skum giver overlegen stødæmpning uden at skulle lægge for meget til på skoens vægt.

En anden mellemsål-innovation er FuelCell, hvor TPU-skum (Thermoplastic polyuretane) injiceres med nitrogen, hvilket forbedrer energiudbyttet så du kan løbe hurtigere og mere effektivt under dit løb.

Introduktionen af Fresh Foam i New Balance løbesko

New Balance Fresh Foam blev først tilgængelig for offentligheden på sålen af løbeskoen New Balance 980, der blev lanceret i begyndelsen af ​​2014. Magasiner og hjemmesider var vilde med den lette sko og løbeverdenen reagerede entusiastisk. Snart blev top-sælgerne i New Balances performance kategori fyldt med Fresh Foam såsom som Zante, 1080 og Boracay.. Hver performance løbesko har nydt godt af teknologien, fra trail-løb, maraton til bjergbestigning.

Når du ser på de mange New Balance løbesko tilbud, så se gerne på skoene med Fresh Foam. Så er du sikker på at finde en løbesko af høj kvalitet og ydeevne.

Skriv et svar