Nike løbesko tilbud

Nike løbesko tilbud

– se de bedste Nike løbesko tilbud herunder. Altid den bedste kvalitet til de bedste priser.

Nike løbesko – lær mere om løbesko

Nike løbesko er helt klart nogle af de mest populære på markedet. Uanset om du vælger et par til din daglige træning eller konkurrence, vil du helt sikkert finde et par sko der passer til dine behov. Firmaet gør rigtig meget ud af at være innovative inden for deres felt og udvikler hele tiden teknologier der møder de større og større krav til løbesko. Deres brede udvalg appellerer til både nybegyndere og elitesportsfolk. Gennem årene har deres modeller vundet priser og hæder, flotte anmeldelser fra løbemagasiner, løbere og organisationer over hele verden.

Nike løbesko tilbud – lave priser – høj ydeevne

I forhold til ydeevne, komfort og stil, så går de ikke kompromis med noget. De leverer topkvalitetssko som finder vej ud til alverdens sportsforretninger. Lige fra hyggejoggeren til marathonløber, så anses det for et to-go mærke der aldrig skuffer.

Hvilke løbesko tilbud fra Nike er de mest populære?

Nike er et af de mest kendte mærker når det kommer til sportssko. De har skabt løbesko som virkelig giver glæde til brugerne. Nogle af de mest populære løbesko er: Nike Air Zoom Pegasus 34, Nike Flex RN 2017 og Nike Air VaporMax Flyknit.

Kan løbesko beregnet til asfalt også bruges som trail løbesko?

Ja, men det kræver at det er et specielt trail underlag. Løbesko beregnet til asfalt vil være gode til jævne og udglattede stier i terrænet.Men da skoene giver mindre greb og som oftest er letvægtssko, bør du ikke bruge dem i særligt kuperet terræn.

Hvad er forskellen på Nike Free 5.0, 4.0 og 3.0?

Nike Free skoene giver fleksibilitet og fordele ved minimalistisk løbestile, uden det går udover støtte og absorption. Nike Free løbesko har mere eller mindre de samme teknologier. Men de afviger i forhold til stødabsorptionen. På en skala fra 1 til 10 er Nike Free 3.0 den med mindst støddæmpende effekt og giver mindre støtte en 4.0 og 5.0 versionerne. Alle disse ting giver dog en følelse af at løbe næsten barfodet.

Hvad er den bedste Nike løbesko til konkurrencer?

Der er adskillige Nike sko der er designet til konkurrencer og marathonløb. Disse sko er letvægtssko med godt greb og er behagelige at have på. Nogle af de mest oplagte sko inden for denne genre er Nike Zoom Fly, Nike Flyknit Racer og Nike Flex RN 2017.

Hvilke er de bedste Nike løbesko sko til nybegyndere?

Nike LunarGlide 9, Nike Air Zoom Pegasus 34 og Nike FS Lite Run 4 er perfekte til nybegyndere. Dog skal du huske på, at det er meget individuelt hvad der passer den enkelte. Men disse eksempler kan de fleste være med på.

Efter hvor mange kilometer bør en løbesko skiftes ud?

De fleste af deres løbesko er lavet af slidstærke materialer med langtidsholdbare teknologier, som vil holde til mindst 500 kilometer. Ideelt set, kan du bruge dine løbesko mellem 500 til 800 kilometer. Derefter bør du overveje at udskifte dem med et nyt par. Hvis du er en gennemsnitsløber bør du skifte til et nyt par sko hver 6-8 måneder. Men føl fetr og se på dine sko – kan de klare en sæson mere, så er det bare at nyde det og komme ud på de små veje.

Kan jeg købe vandtætte løbesko fra Nike?

Nej, de sælger ikke vandtætte løbesko, men de har vandafvisende sko såsom Nike Air Pegasus 34 Shield, Nike Air Zoom Structure 21 Shield, Nike LunarGlide8 Shield og Nike Free RN 2017 Shield. Disse sko er designet til løb på asfalt og overdelen er behandlet med Durant Water Repellant (DWR) – et vandafvisende middel. Det beskytter fødderne mod at blive våde uden at mindske åndbarheden.

Hvilket prisleje skal jeg regne med?

Der er både billige Nike løbesko og er der dyre. Blandt de dyre modeller finder du Zoom Vaporfly 4% og Air VaporMax Flyknit Moc som ligger på mellem 1300 kr. og 1600 kr. I den billigere prisklasse kan du finde sko til 550 kr. til 750 kr.

Vi indhenter Nike løbesko i alle prisklasser, så du finder helt sikkert en løbesko der passer til dit løbemønster.

Skriv et svar